Házipatika fórum: DEOEC Urológiai Klinika (Debrecen) - Házipatika fórum

Ugrás a tartalomhoz

hirdetés

Szponzorált hirdetések

Oldal 1 / 1

DEOEC Urológiai Klinika (Debrecen)

#1 gyulanetoth31 2014. 02. 23. - 18:11:01

 Idézve: debrecen55 - Dátum: 2012. augusztus 26. - 00:05:17

Tudna e nekem valaki tanacsot adni? Edesapamat nemsokara muteni fogjak, prosztata eltavolitas (rak). A mutetet Flasko Tibor Doktor Ur fogja vegezni, kerdesem a kovetkezo lenne, ki mikor adta oda a halapenzt es ha illik ilyet kerdezni kb mennyit adtatok? Nagyon nem vagyunk jartasak az ilyen dolgokban, hala Istennek, es nem tudjuk, hogy is mukodik ez az egesz. Minden segitseget szivesen veszek, koszonom.

sing

#2 debrecen55 2012. 08. 26. - 00:05:17

Tudna e nekem valaki tanacsot adni? Edesapamat nemsokara muteni fogjak, prosztata eltavolitas (rak). A mutetet Flasko Tibor Doktor Ur fogja vegezni, kerdesem a kovetkezo lenne, ki mikor adta oda a halapenzt es ha illik ilyet kerdezni kb mennyit adtatok? Nagyon nem vagyunk jartasak az ilyen dolgokban, hala Istennek, es nem tudjuk, hogy is mukodik ez az egesz. Minden segitseget szivesen veszek, koszonom.
sing

#3 gyenesgyorgy 2012. 05. 25. - 17:41:48

2012 májusában volt műtétem, a DEOEC Urológiai Klinikán. A műtétet Dr. Flaskó Tibor tanár úr végezte. A műtétet megelőző nap után még egy hetet feküdtem a második emeleti osztályon lévő 2 ágyas szobában, egy nagyon szimpatikus sorstársammal együtt. Amíg benn voltam, végig azt érezhettem, hogy ezen a klinikán a legjobb kezekben vagyok. Ezt a Klinikát csakis dicsérni tudom a példás tisztaság folyamatos biztosításán túl is, mivel Dr.Flaskó Tibor tanár úr és munkatársai minden elvárhatót megtettek mielőbbi meggyógyulásom érdekében. Az volt a tapasztalatom, hogy, egy nagyon hozzáértő, profi módon irányított, gondosan megszervezett, fegyelmezett csapatmunka folyik a betegek gyógyítása érdekében, amely minden kórház számára példamutató lehet. A gyógyulásom érdekében tett odaadó lelkes, fáradtságot nem ismerő munkájukért hálás köszönetet mondok Dr. Flaskó Tibor klinika igazgató-tanár Úrnak és csapatának, Dr. Kobzos Ilona aneszteziológusnak, Dr. Magyar László osztályorvosnak, szakorvos jelöltnek, Zima Mária osztályvezető főnővérnek, Csendi Enikő, Fábián Melinda, Galyas Zsuzsa, Gersényi Andrea, Horváthné Úr Mária, és Sőrés Brigitta nővéreknek. Gyenes György

#4 zspapai 2012. 01. 19. - 13:29:36

2012. januárjában volt a műtétem a DE OEC Urológiai Klinikán. A műtétet Dr. Flaskó Tibor tanár úr végezte. Műtét után egy hetet feküdtem a második emeleti osztályon. Én ezt a Klinikát csak dicsérni tudom. Flaskó tanár úr és munkatársai mindent megtettek gyógyulásom érdekében. A műtét után közvetlenül többször is előfordult, hogy a nővérhívón kellett segítséget kérnem, mivel egyedül feküdtem a kórteremben. A nővérkék azonnal jöttek a hívásra és segítettek mindenben, ha kellett orvost hívtak, aki szintén azonnal, még az éjszaka folyamán is rögtön ott termett. A nővérek nagyon jól képzettek és nagyon kedvesek, jól összeszokott csapatban dolgoznak. A műtét után az altatóorvos - akinek szintén nagyon hálás vagyok, hiszen négy órás műtétem alatt végig figyelte, hogy rendben legyen a szívműködésem - Dr. Orosz Lívia is meglátogatott és érdeklődött hogylétem felől, ami nagyon jól esett. Nagyon fontos megemlítenem a kórtermek tisztaságát is. Minden nap tiszta ágyneműt és tiszta hálóinget kaptam. A kórtermeket és a mellékhelyiségeket minden reggel felmosták, fertőtlenítették, a szemeteseket kiürítették és minden nap új szemeteszsák került a régi helyére. Véleményem szerint csak ott lehet hatékonyan gyógyítani, ahol rend és tisztaság van. Klinikai dolgozóként, ismerve az egészségügy jelenlegi szomorú, sanyarú helyzetét őszintén mondhatom, hogy az Urológiai Klinikán mind az orvosi, mind a nővéri team kiválóan képzett és Flaskó tanár úr irányításával fáradtságot nem ismerve mindent megtesznek azért, hogy itt a beteg biztonságban és jó kezekben érezze magát, amiért hálás köszönetemet fejezem ki. Pápai Zsuzsanna

#5 anonim79 2011. 12. 06. - 18:24:37

Nem igazán vagyok megelégedve, vagyis inkább Dr. Varga Attila prof. úrral. Az egyik ismerősömnél hólyagdaganatot diagnosztizáltak, megtörtént a szövettani minta vétel amit a professzor úr végzet. Sajnos az eredmény nem volt túl jó ezért a műtétet javasolták. Elküldték a szokásos kivizsgálásokra és amikor vissza ment az eredménnyel közölte vele a prof. úr, hogy átadja egy másik orvosnak mert ő csak eddig vállalta a beteggel való foglalkozást amit elfelejtett közölni az elején! Megkérdezném tőle szívesen, hogy nem-e azért adta át mert nem kapott pénzt? Felháborítónak tartom a mai orvosokat tisztelet a kivételnek, hogy nem életek megmentéséért tették fel az esküjüket, hanem pénzért. Ezek szerint aki nem tud jattolni eltemetheti magát! Undorító ami Magyarországon folyik, csak orvoshoz ne kelljen soha menni!!!!!!!!

#6 pellejas 2011. 08. 02. - 03:58:14

2011.júl.20.-án prosztata műtétem volt, amit Dr. Flaskó Tibor tanár úr és Dr. Tállai Béla adjunktus úr végzett. Az orvosok egyszerűen "profik", az ápolószemélyzet közvetlen, odaadó és mindent megtesznek a betegekért. Nekem nagyon hiányoznak a csinos nővérkék, mert a nehéz (fájdalmas) időszakban az ő kedvességük sok enyhülést jelent. Hiányolom az ő fényképes internet oldalukat, ahol megszólíthatnám őket és ahol a benyomásaimról esetleg személy szerint is írhatnék nekik. Egyedül a jelenleg folyó építkezések zaja és hát a lepusztult ágyak okoztak kellemetlenséget. Tisztelettel : Pelle József (Egerszólát)

#7 karczubjnos5 2010. 12. 24. - 17:54:01

Ez év (2010) májusában műtöttek, az orvosom Dr. Tállai Béla adjunktus úr volt, és a csapata, mert csapatmunka kell, hogy valaki meggyógyuljon. A műtét is sikeres volt, a nővérek is mindent megtettek amikor kellett. Éreztem, hogy jó kezekben vagyok, az orvosom naponta többször, ahogy kellet felügyelt. Naponta legalább 4-5 vizit volt, még vasárnap is. Az intézet vezetője is megérdemli, hogy nevét megismerjék, Ő Dr. Flaskó Tibor. Munkájukhoz további sikereket kívánok, csak így tovább! Karczub János.

#8 molnarmoni 2008. 10. 10. - 09:36:58

Köszönetet mondok a DEOEC Klinika Urológia osztályának, akik a páromat a birkozót 2008.márciusában megmütötték Hajdúszoboszlóról, radikális prosztataeltávolitással.Elsősorban dr.Flaskó Tibor Igazgató Úrnak és dr.Lőrincz László Adjunktus Úrnak és az egész asszisztenciának.Rohamos gyógyulásomat nagyban elősegitették, kiváló szaktudásuknak köszönhetően.Az ország egész területéről járnak betegek a debreceni Urológiai Klinikára a tapasztalatom szerint, megelégedéssel.Köszönettel volt betegük Séllyei István olimpikon.

#9 2006. 12. 12. - 22:20:57

:) Nagyon jó a csapat gratulálok. Mindenki közvetlen és jó szakemberek dolgoznak az osztályon! Ennél többet nem is kívánhatok. Jelenleg is bent fekszik a párom az osztályon. Elégedettek vagyunk.Mindent köszönünk és további sok sikert az osztálynak.

#10 2005. 12. 31. - 15:37:43

Fájdalom nélkül, egyik napról a másikra derült ki, hogy az egyik vesém 16%-an, a másik 80%-an dolgozik a bennük lévő öntvénykő miatt. A budapesti Urológiai Klinikán kétszer műtöttek meg sikertelenül.Talán balszerencsésnek éreztem volna magam,ha ez csak velem történt volna meg, de a szobatársam kövét sem tudták eltávolítani. Pánovics doktor MIÉRT nem mondta meg, hogy az Önök klinikájának nincsenek eredményei a bonyolultabb percutan endoscopos vesekő eltávolításban?????? Véletlenül ,de napokon belül Debrecenbe mentünk a szobatársammal, ahol találkoztunk a szerencsékkel Prof.Dr. Tóth Csaba személyében.A 300 km-es távolság ellenére itt biztonságban éreztem magam.Mit is mondhatnék arról a csapatról, akik az életemet mentették meg? Hálás köszönet professzor úr, nálam Önök az első helyezttek...

#11 Törölt felhasználó 2005. 08. 29. - 15:14:32

Üdvözöljük a(z) DEOEC Urológiai Klinika (Debrecen) fórumán! Ha Ön vagy hozzátartozója az adott intézmény betege volt, ebben a topikban értékelheti a kórházról szerzett benyomásait. Írja le véleményét, cserélje ki betegtársaival a tapasztalatait az ott folyó gyógyító munkáról, a kezelés, az ápolás, a betegellátás színvonaláról, az egyéb körülményekről. Reményeink szerint az Ön értékelése is elősegítheti a kórház hatékonyabb, színvonalasabb munkáját. Megjegyzéseit köszönjük, jó egészséget kívánunk!


Oldal 1 / 1
  • A téma zárva.

Szponzorált hirdetések

Topik megosztása: