2012 májusában volt műtétem, a DEOEC Urológiai Klinikán. A műtétet
Dr. Flaskó Tibor tanár úr végezte.
A műtétet megelőző nap után még egy hetet feküdtem a második emeleti osztályon lévő 2 ágyas szobában, egy nagyon szimpatikus sorstársammal együtt.
Amíg benn voltam, végig azt érezhettem, hogy ezen a klinikán a legjobb kezekben vagyok.
Ezt a Klinikát csakis dicsérni tudom a példás tisztaság folyamatos biztosításán túl is, mivel Dr.Flaskó Tibor tanár úr és munkatársai minden elvárhatót megtettek mielőbbi meggyógyulásom érdekében.
Az volt a tapasztalatom, hogy, egy nagyon hozzáértő, profi módon irányított, gondosan megszervezett, fegyelmezett csapatmunka folyik a betegek gyógyítása érdekében, amely minden kórház számára példamutató lehet.
A gyógyulásom érdekében tett odaadó lelkes, fáradtságot nem ismerő munkájukért hálás köszönetet mondok Dr. Flaskó Tibor klinika igazgató-tanár Úrnak és csapatának, Dr. Kobzos Ilona aneszteziológusnak, Dr. Magyar László osztályorvosnak, szakorvos jelöltnek, Zima Mária osztályvezető főnővérnek, Csendi Enikő, Fábián Melinda, Galyas Zsuzsa, Gersényi Andrea, Horváthné Úr Mária, és Sőrés Brigitta nővéreknek.
Gyenes György