Házipatika fórum: PTE KK Szülészeti és Nőgyógyászati Klinika (Pécs) - Házipatika fórum

Ugrás a tartalomhoz

hirdetés

Szponzorált hirdetések

 • 5 Oldal +
 • « Első
 • 3
 • 4
 • 5

PTE KK Szülészeti és Nőgyógyászati Klinika (Pécs)

#81 bibe36 2006. 12. 03. - 10:08:57

Én Mánfai doktornak szeretnék köszönetet mondani, hogy hozzásegített egy kisbaba születéséhez, ami Szekszárdon született meg. Nélküle nem lenne 3 gyermekem. Köszönöm!!!

#82 2006. 11. 10. - 14:40:42

5 egészséges kisbabát szültem ezen a klinikán,az ápolók kedvessége,szakmai hozzáértése,segítőkészsége miatt döntöttem úgy,hogy szavazok a kedvenc kórházamra,és egyuttal hálás köszönetet mondjak nekik és a lelkiismeretes orvosoknak.Köszönöm! :-))Gyöngyi

#83 2006. 11. 08. - 09:08:52

Idén januárban adtam életet pici fiamnak. Nagy hálával tartozom az összes ott dolgozó munkatársnak, akik segítették megszületésünket! Mánfai doktor úrnak, és biológus munkatársának, hogy "összehozták" a bébit, Panka doktor úrnak, aki végig aszisztálta a terhességem, és a szülésemet!Nagy nagy köszönet a akut szobában dolgozó Szilvinek, és minden osztályos nővérnek! Viszont az azonnali mellre tételben, és az igény szerint szoptatásban van még mit fejlődni! :)

#84 2006. 11. 04. - 15:45:38

2006 nyarán operáltak a PTE Szülészeti Klinikáján. Nagyon nagy izgalommal mentem be a klinikára, mert nagyműtétet terveztek. A megérkezésem után remek ellátásban részesültem és az izgalmam is alábhagyott. A műtét előtt Szabó Professzor Úr megvizsgált és a műtétet helyben hagyta. Másnap megoperáltak nagyon kedves műtői személyzettel találkoztam. A műtétem jól sikerült és 7 nap múlva egészségesen távoztam a klinikáról. Köszönet a klinika minden dolgozójának!

#85 2006. 10. 21. - 20:23:01

A Pécsi Szülészeti és Nőgyógyászati Klinika ritka egészségügyi intézmények közé tartozik. 09. hónapban Hellp szindrómával kerültünk be Siófokról. Külön köszönetet szeretnénk mondani Gőcze Péter professzor Úrnak és csapatának lelkiismeretes és önfeláldozó munkájukért, akik megmentették az én és a kisbabám életét. Továbbá köszönet az intenzív osztályon dolgozóknak.

#86 snow 2006. 10. 18. - 17:55:29

Én egy négy hónapos kisgyermek apukája vagyokés hálás vagyok a sorsnak hogy a klinikára kerültünk Werling adjunktus úrhoz.Ha ő nincs tudjuk hogy sajnos tragédia lett volna a csodálatos gyermekszületés helyett.Külön köszönetet szeretnék mondani a kiváló ápolói munkáért és hogy velünk volt mindenki és együtt éreztek velünk.Szülésznők , műtősnők, és műtőssegédek mindenkinek köszönjük.Egy(most már)Nagyon boldog család!

#87 2006. 10. 17. - 09:18:22

A Pécsi Szülészeti- Nőgyógyászati Klinika a ritka egészségügyi intézmények közé sorolható, ahova az ember betegként és orvosi végzettséggel úgy megy be, hogy biztos a kollégák tudásában, a manuális képességükben és különösen abban, hogy a beteg egészsége, sorsa a legfontosabb részükre. A sok intézménnyel ellentétben az egészségügyi dolgozó nem külön nemkívánatos teher, hanem egy tiszteletreméltó munkatárs. A higiéniai feltételek biztosítottak, a szabályokat betartják, ami a jelenlegi nehéz időben sajnos nem mindennapi jelenség. A klinikavezető professzor Dr. Szabó István személyesen felügyeli minden beteg diagnosztikáját, beavatkozásait és további sorsukat. Az egészségügyi személyzet a vezetőség példáját látva megfelelően igyekszik a hivatását gyakorolni.

#88 2006. 10. 15. - 20:46:49

Én ez év május 28-án szültem a klinikán! Örök hálám az orvosomnak/DR.Vizer Miklós/,hogy megszülethetett a kislányom Adrika és az intenziven /Sárkány doktornönek aki a vércserét végezte a kislányomon ill. a többi doktor nönek azért amit érte tettek!!! Köszönöm!!! :) :d

#89 2006. 10. 08. - 19:04:22

Én egy kórházi dolgozó vagyok ,és ez év májusába kerültem a klinikára.Nagyon fájt a hasam egy napja,és én azt hittem,hogy csak egy kis beavatkozás elég lesz ahhoz,hogy jól legyek. Tévedtem! A beavatkozás nagy műtét lett! Most már jól vagyok és örök hálával gondolok vissza mindenkire a klinikán! Külön köszönet és hála Dr Halvax László adjunktus úrnak, kedvességéért és azért a szakmai tudásért ami engem végig az ottlétem alatt biztonságba tartott.Egészségügyi dolgozóként jó lenne látni más orvosoknál is azt a lelkiismeretes törödést és oda figyelést,amit Halvax doktortól kaptam az eljövetelem utolsó pillanatáig. Másik pozítivum volt számomra,hogy a szakmai féltékenységnek még a nyomát sem lehetett tapasztalni. Végül,de nem utolsó sorban köszönetet szeretnék mondani minden nővérnek,különösen a z őrzőben dolgozóknak,műtősnőknek,aneszteziólogusoknak is. Ezúton kívánok Szabó professzor úrnak, és az egész klinika dolgózóinak jó egészséget,és sok örömet a munkájukhoz!

#90 pkevi 2006. 10. 06. - 20:06:02

Én csak dicséretet mondhatok a POTE Szülészeti Klinikáról. Két gyermekemet ott szűltem. Évek során voltak problémáim és maximálisan meg voltam, vagyok elégedve a Klinikával. Külön köszönetet Dr. Tamás Péter adjunktusúrnak.

#91 2006. 05. 14. - 12:27:45

Nekem nagyon jó tapasztalataim vannak a POTE Szül.Klinikával kapcsolatban. Lombikprogramra járok oda már évek óta,mind az orvosok mind a nővérek a maximumot nyújtják! Külön köszönet Dr Mánfai adjunktusúrnak,Wilheim doktorúrnak,a nagyon kedves biológusnőnek és segédjének!

#92 2006. 01. 06. - 14:33:30

Nekem csak jó tapasztalatom van a kórházban dolgozókkal kapcsolatban:a betegfelvételtől,az elbocsájtásig.Sajnos én egy másik kórházba keztem járni ahol nem vették észre,hogy a4hónapja bennem növekvő pici élet nem egészséges.De ebben a kórházban rögtön észrevették és így több embert megmentettek a szenvedéstől,legfőkébb a babát.Az orvosok,szülésznők,ápolónők nem foglalkoztak azzal,hogy honnan jöttem.Nem érdekelte őket,hogy elötte másik kórházba járta.Mindenki a legjobb tudása szerint folalkozott velem,és nagyon kedvesek,türelmesek voltak még az ünnepek alatt is.Ahogy elhagyhattam a kórházat,rögtön eldöntöttem:ezentúl ide fogok járni,ahol azzal is foglalkoznak,hogy ki mit érez.Remélem minnél előbb túl leszek a dolgon,és hamarosan egy egészséges pici babának adok életet ebben az intézményben! : 2006.01.06.

#93 2006. 01. 06. - 14:33:24

Nekem csak jó tapasztalatom van a kórházban dolgozókkal kapcsolatban:a betegfelvételtől,az elbocsájtásig.Sajnos én egy másik kórházba keztem járni ahol nem vették észre,hogy a4hónapja bennem növekvő pici élet nem egészséges.De ebben a kórházban rögtön észrevették és így több embert megmentettek a szenvedéstől,legfőkébb a babát.Az orvosok,szülésznők,ápolónők nem foglalkoztak azzal,hogy honnan jöttem.Nem érdekelte őket,hogy elötte másik kórházba járta.Mindenki a legjobb tudása szerint folalkozott velem,és nagyon kedvesek,türelmesek voltak még az ünnepek alatt is.Ahogy elhagyhattam a kórházat,rögtön eldöntöttem:ezentúl ide fogok járni,ahol azzal is foglalkoznak,hogy ki mit érez.Remélem minnél előbb túl leszek a dolgon,és hamarosan egy egészséges pici babának adok életet ebben az intézményben! : 2006.01.06.

#94 2005. 09. 26. - 14:21:39

Az intézménybe 2 szer volt szerencsém ill. szerencsétlenségem bekerülni. Először egy vetélés miatt. Ez alkalommal biztos a tragédia is közrejátszott de borzaszto volt a tapasztalatom ami nem az osztállyal kapcsolatosan ért hanem a betegfelvételen, ugyanis úgy küldözgettek ott jobbra balra mintha ott töltöttem volna a fél életemet miközben akkor jártam ott először és meg voltam rémülve , nem tudtam mi fog velem történni és az a hangnem amit velem szemben használtak elviselhetetlen volt és teljesen kiborultam. Hála Istennek az osztályon nagyon kedvesek voltak az ápolónők és mindenki beleértve a világ legdrágább főorvosát is aki kérés nélkül elvégezte a beavatkozást.Ezúton is örök hála. A második alkalommal pontosan egy évvel utánna egy sokkal örömtelibb alkalomból kerültem megint ide , megszületett a kislányom. A szülőszoba kissé ódivatú, nem túl modern de tiszta.A szülésznő kedves volt bár a babát nem kaptam meg , nem tehettem mellre. Az osztályon az ellátás jó volt bár hiányoltam a szoptatás fontosságát kihangsúlyozó szemléletet és bizony volt szobatársam akinél besárgult a baba és eltiltották a szoptatástól. Az osztály tiszta, a kaja ehető , a főnővér segítőkész.

#95 Törölt felhasználó 2005. 08. 29. - 15:14:32

Üdvözöljük a(z) PTOEC Szülészeti és Nőgyógyászati Klinika (Pécs) fórumán! Ha Ön vagy hozzátartozója az adott intézmény betege volt, ebben a topikban értékelheti a kórházról szerzett benyomásait. Írja le véleményét, cserélje ki betegtársaival a tapasztalatait az ott folyó gyógyító munkáról, a kezelés, az ápolás, a betegellátás színvonaláról, az egyéb körülményekről. Reményeink szerint az Ön értékelése is elősegítheti a kórház hatékonyabb, színvonalasabb munkáját. Megjegyzéseit köszönjük, jó egészséget kívánunk!


 • 5 Oldal +
 • « Első
 • 3
 • 4
 • 5
 • A téma zárva.

Szponzorált hirdetések

Topik megosztása: