Házipatika fórum: SZTE ÁOK Idegsebészeti Klinika (Szeged) - Házipatika fórum

Ugrás a tartalomhoz

hirdetés

Szponzorált hirdetések

  • 2 Oldal +
  • 1
  • 2

SZTE ÁOK Idegsebészeti Klinika (Szeged)

#1 szecsilaci 2012. 12. 21. - 15:34:26

Szerencsétlen porckorongsérves helyzetemben volt szerencsém 2012. december 14 és 20. között egy 15-én elvégzett porckorongsérv műtét miatt a Prof. Dr. Barzó Pál úr által vezetett intézet vendégszeretetét élvezni. Mondhatom, hogy a műtéttel járó fájdalmak ellenére valóban élveztem a náluk töltött időt. Engem Dr. Tarjányi János adjunktus úr műtött, akinek ezúton is szeretnék külön köszönetet mondani. A professzor úr által vezetett CSAPAT, mert valóban egy igazi csapatról van szó, minden tagja a takarítónőtől az intézet vezetőig maximális profizmussal és lelkiismeretességgel végzi a munkáját. Mindenkiről csak pozitív dolgokat tudok mondani. Olyan tisztelettel és szakértelemmel bánnak a betegekkel, hogy azt példaként kellene állítani nagyon sok egészségügyi intézmény és dolgozó elé. Munkájuknak köszönhetően állapotom rohamosan és látványosan javul.
sing

#2 vinekzsuzsanna 2012. 10. 22. - 09:22:58

Én személyszerint : Dr Mencser Zoltán és Dr Zsoldos Tamás rendkívüli tudású orvosoknak ( elnézést kérek, amiért mellőzöm a " szintjük " megjelölését, de nem gondolom, hogy ezzel megsérteném Őket ) tartozom köszönettel, amiért magasszintű tudásukkal s egyáltalán nem elhanyagolható emberségükkel segítségemre voltak abban, hogy " emberhez méltó " életet élhessek s fájdalmaim elviselhetővé csökkenjenek !!! 2005 - 2011 időszakban Dr Mencser Zoltán 3 alkalommal hajtott végre rajtam gerincműtétet, a legutóbbi sok órás volt :kaptam 6 csavart és 2 rudat " ajándékba ", majd ezt követően kellett Dr Zsoldos Tamásnak is " kezelésbe vennie", végrehajtania rajtam azt a " műveletet ", melyet csak Ő végez az Idegsebészeti Klinikán , izületi hőroncsolást . Mint kiderült, genetikai eredetű a problémám, ezért teljes gyógyulást soha nem tudunk elérni, de minden Tőlük telhetőt megtettek , időt- energiát nem sajnáltak rám, magasszintű orvostudományi tudásuknak és önzetlenségüknek hála, egész tűrhetően érzem magam ! Természetesen a műtéteknél értem dolgozó aneszteziológusoknak és minden közreműködőnek( a ezen csoportba beletartozik: beteghordótól kezdve a műtét utáni takarítást végző személy is )illetve az utána következő időszakban értem fáradozó ápolóknak ( segéd és szakképzetteknek egyaránt )hálás köszönetem !!! Félreértés ne essék, nem elvitatni kívánom Dr Barzó Pál professzor úr érdemeit, csak rávilágítani arra, az általa vezetett Idegsebészeti Klinika ilyen színvonalú működéséhez, eredményeihez szükséges a többi ott dolgozó orvos és egyéb egészségügyi személyzet rendkívüli tudása és munkája is ! Köszönöm az értem végzett munkát, bízom abban: nem fogok több műtétre szorulni, de tudom: ha mégis, akkor ezen Klinikán mindent megtesznek egészségi állapotom " szintrehozása ill. szintentartása érdekében. Megérdemelnék az Év Kórháza 2012 címet, szavazatomat leadtam.
sing

#3 dyna25 2012. 10. 10. - 16:31:29

Szavakkal nem lehet kifejezni, hogy mennyire hálásak vagyunk Prof.Barzó Pál Úrnak, hogy sikeres műtétet végzett Édesapánkon 2012.08.22-én!Tudtuk, hogy nem lesz egyszerű a műtét, mert az előzetes vizsgálatok alapján látszódott, hogy a meszesedés nagyon súlyos (Apukám gerincvelőjét összenyomta a meszesedés és a felvételen egy vékony "legyezőnyi" kis csatorna látszott csak), de Apukám belevágott a műtétbe, bíztunk abban, hogy nem történhet baj!Több, mint 3 és fél óráig tartott a műtét és csak vártunk, mert műtét közben derült ki, hogy nagyobb a baj mint a Prof. gondolta (14 mm-es csont darabokat szedett ki Apukám gerincvelőjéből, amit csak akkor látott meg mikor elkezdte műteni).El sem tudom mondani, hogy mit éreztünk Anyukámmal, egyszerűen tehetetlenek voltunk, bármit megtettünk volna, hogy délután 4órát üssön az óránk!És megérkezett a Prof. látszott rajta, hogy nehéz dolga volt, de nem szólt semmit csak annyit mondott lehet, hogy nagy baj van! Nem értettük mire gondolt...minden megfordult a fejünkbe, de még Apa sehol nem volt, mire végre Őt hozták fel több napnak tűnt az a fél óra. Egyből beengedtek Hozzá és megcsikiztem a talpát, mozgott a lába a kezét is tudta emelni!Később benézett a Prof. és elmondott mindent, hogy végzett már egy pár műtétet, de ez az eset feladta a leckét Neki is!Egyszerűen félelmetes a tudása, le a kalappal Előtte és a Csapata előtt!Nincs az a szó amivel ki tudnám fejezni a hálámat!Köszönöm, hogy segített Édesapámat elindítani a gyógyulás útján!
Köszönettel:Uhercsák család
sing

#4 puppika21 2012. 09. 04. - 12:19:37

Szeretnék köszönetet mondani dr. Barzó Pál professzornak és csapatának akik sikeres műtétet hajtottak végre az édesapámon. Akinek nagyon súlyos kinövései voltak a gerinccstornában és sikeresen megoperálták. A professzor úr szerint ilyen még nem nagyon volt a praxisában minden elismerés az övé.
A műtét óta édesapám egyre jobban van a kezei nem zsibbadnak már emelni tudja illetve a járása is sokkal másabbb.


Köszönjük szépen!!!!
Uhercsák család
sing

#5 erzsebet1941 2012. 06. 29. - 01:49:48

Sajnos nekem nincs jó tapasztalatom .A Professzor úrral kapcsolatban. Még peddig a következő az oka:Itthon lett édes anyám rosszul de be szállitoták Makóra a neurológiai osztályra. A ct vízsgálat után meg állapitották,hogy agy vérzés történt a napokban,és ez eredményezte a rosszul léteket.Még azon a napon meg történt az át szállitása Szegedre a neurologiai Osztályra 4. emeletre.Ott az osztályon folyamatos óránkénti vérnyomás mérést és gyógyszeres infuziós kezelést kapott.Felkelni nem kelhetett fel az ágyból.A következő napokban közölték velem ,hogy Dr : Barzó Pál fog meg műteni .Ki is tűzték a műtét napját 2012.05.24-én volt esedékes. A prof úr lejőtt hozzám és meg beszélte édes anyáma lés a csálád tagjaival a műtét menetét az esélyeimet .Azt igérte rendben lesz minden.2012.05.24-én reggel műtétre felkészítve csalódottan vettük tudomásul ,hogy valami oknál fogva nem csinálják meg neki az operációt.Közölte velünk a növér,hogy,holnapra 2012.05.25-re péntekre tette át profeszor úr.Ilyen ,olyan kifogásokal az édes anyám másnap sem lett meg operálva.Ami nagyon rosszul érintette az el hasztott két napnagyon fel zaklata a családot de legfőképpen édes anyámat.Még az nap meg tudtuk,hogy a jővöhéten2012.05.29-én lesz csak meg operálva.Sajnos a kitűzött napon hajnali 3-30-kor az ágyában rosszul lett "rávérzett". Ezek után viszonylag jó állapota válságos lett.Fel került az intenziv osztályra ahol szinte már teljesen le mondtak róla, közölték ,hogy semmi remény nincs .Igy felesleges meg operálni.Ezek után szólingatam anyukámat és olyan reakciókat válltott ki belőle ami azt eredményezte ,hogy jelezték a professzor úrnak.Ezek után fel kerestem a professzor úrrat és el mondtam neki anyukám reakcióit.Mozgatta kezét ,lábát a szemét is kinyitotta.Bejelentette,hogy 1-óra múlva így már meg fogja operálni. Az operáció sikerült.de semmi érdemleges javulásnem történt. ugyan úgy volt mint a műtét ellőtt.Nem volt tudatánál beszélni sem tudott lélegeztetőt alkalmaztak nála.1-hétig volt az IntenzÍv osztályon ,azután vissza került a 4.-emeleti ideg sebészeti osztályra mert javulás következett be:önállóan lélegzett .A javulás csak ennyiben nyilvánult meg.AzutánAZ Osztályon 2012.06.06-án már emlitették a nővérek,hogy meg az ott lévő orvos ,hogy előző este meg az nap is nehéz légzése volt de emiatt sem vitték vissza az intenzív osztályra a kérésemre sem .Ha az Intenzív osztályra felkerült volna anyukám még lehet hogy ma is élne.De sajnos kérésem után 2012.06.08-án 11-05-kor elhunyt.De ezt megelőzően ha a professzor úr idejében meg operálja nem vár vele 5-6 napot akkor nem következik be a "rávérzés",és nem kerül ilyen állapotban. Azóta már lehet itthon lábadozna javult állapotban.láthatná az unokájait akik még ma is kérdezik :( és persze nekem is lenne édesanyám.

#6 berkedia 2012. 06. 26. - 13:34:57

Szeretnék csatlakozni az előttem szóló POZITÍV hozzászólásokhoz:-) 2012.06.15-én Dr Barzó Pál Professzor úr és Csapata műtötték a 11 éves lányomat III.agykamrában talált kolloid cisztivál. Már az első találkozás a Professzor Úrral is poztívan hatott ránk,nagyon egyenes ember,semmi mellé beszélés..... Természetesen a sokk,hogy a Lányunknak ennyi idősen ilyen komoly műtéten kell átesnie,teljesen össze tört minket,de bízva a Professzor Úr tudásában,szakértelmében,"nyugodtan" bíztuk Rá a gyermekünk,természetesen a műtét alatt eltelt ídőt senkinek nem kívánom:-( Az első találkozásunk alkalmával azt mondta a Professzor Úr,hogy a műtét után egy egészséges gyermeket kapunk vissza Tőle...és igaz 11 nappal vagyunk a műtét után,de bizton állíthatom,a Professzor Úr tartotta a szavát!! Már itthon gyógyul tovább a Lány,és napról-napra,percről-percre jobban van:-) Tegnap azt mondta a Lányom,hogy "Anya már nem ugy fáj a fejem mint a műtét előtt,csak a műtét helyét érzem még,de az sem vészes",ez a mondat azt hiszem mindent elárul!! Soha életemben nem tudok elég hálás lenni a Professzor Úrnak,és a többi Orvosnak akik részt vettek a műtéten,és utánna. Az oszályon dolgozóknak is külön köszönet jár,mert minden tekintetben nagyon segítő készek voltakMindent köszönök,és további sok siker a munkájában.Üdvözlettel: Berke Diána

#7 mgab84 2012. 01. 06. - 10:51:06

Én is csatlakoznék az előttem szólókhoz.Feküdtem az idegsebészeten, ahol valóban odafigyelnek a betegekre.Bármi kérés vagy probléma volt, rögtön találtak megoldást. Mind az orvosok, mind az ápolónők/ápolók nagyon kedvesek voltak.

#8 siposj 2011. 12. 16. - 20:41:40

Abszolút egyetértek az előttem beírt hozzászólással: a Barzó professzor által irányított szegedi idegsebészeti klinika fantasztikus hely. Csodálatos emberszeretet, türelem, segítőkészség jellemzi a teljes csapatot. 2,5 hétig élveztem a kórház vendégszeretetét - tényleg vendégszerető és tényleg élveztem (ha már egyszer szükség volt az idegsebészeti műtétre). Professzor úr minden alkalommal, amikor találkoztunk a folyosón rám mosolygott, és volt egy kedves mondata. A gyógyulásomhoz ezek a pillanatok nagy mértékben hozzájárultak.

#9 2011. 06. 29. - 18:04:47

Dr Barzó Pál professzorral találkoztam a panaszaim miatt, és megdöbbentem! A mai világban, amikor mindenki az eü-et szidja, van még ilyen ember akire büszkék lehetünk, mi a betegek, a munkatársaik, hogy van ilyen nagyvonalú, betegbarát, emberséges ORVOS nagybetűvel, igen nagybetűvel. ÉN nagyon szerencsés vagyok hogy vele találkozhattam, hihetetlen emberségről tett tanúbizonyságot. El is mondom mindenkinek és büszke vagyok arra hogy találkozhattam vele. Szerencsét kívánhatnék neki, de az ilyen nagylelkű ember csak szerecsés lehet!!!!!

#10 bonusistvanne 2010. 12. 03. - 09:04:06

Lassan 10 éve már... 2001-ben 39 éves voltam. Hódmezővásárhelyen szülésznőként dolgoztam, feleség voltam és egy 17 éves fiúnak és egy 15 éves kislánynak boldog édesanyja. Tettük a dolgunkat a férjemmel. Nem értem rá odafigyelni magamra... Tüneteim nem voltak egyértelműek. Fáradnak éreztem magam, RR ingadozásom volt, szédülés és "klimaxos" tünetek. A rosszulléteimre mindig találtam magyarázatot. A férjem tanácsára mentem el kivizsgáltatni magam. Dr. Jánossy Ágota ideggyógyász főorvosnőnek jutott eszébe, hogy a vérzési rendellenességek miatt nézzünk egy Koponya és SELLA CT-t, valamint agyi SPECT vizsgálatot. Így derült ki, hogy egy nagy acusticus neurinoma van a fejemben, ami comprimalja és deformálja az agytörzset, valamint a IV. agykamrát. A Sors kegyes volt hozzám, mert még éppen időben, jókor és jó helyre kerültem. Dr. Jánossy Ágota főorvosnő Dr. Barzó Pál adjunktushoz irányított a Szegedi Tudományegyetem Idegsebészeti Osztályára. Az első találkozásunknál éreztem, hogy jó helyen vagyok. Biztonságban éreztem magam és nem féltem. Ez a DOKTOR úr tud nekem segíteni. Dr Barzó professzornak köszönhetem, hogy élek és felnevelhettem a gyermekeimet. Sajnos nem tudok már a szülőágy mellett dolgozni a Sors a Családom mellé rendelt. Nagy szükségük van rám. Még sok dolgom van az életben...még ezután fognak megszületni az unokáim. Ismerem, a betegágy mind a kettő oldalát és pont ezért tartom csodálatosnak, ahogyan képes a Professzor Úr összetartani "csapatát" ebben a mostani világban Is.. Szeretném, ha megnéznék a www.hirtv.hu videógaléria GyógyHÍR: A világon is egyedülálló beavatkozás című műsorát. Mindent elmond helyettem. Hivatástudat, emberség, szakmai alázat...és ez nem fog soha elveszni, mert vannak az egészségügyben - minden területén - ilyen gondolkozású emberek. Hál'Isten! Hálával és szeretettel gondolok Dr. Barzó Professzor Úrra és az Idegsebészeti osztály összes dolgozójára. Azóta is fordulhatok hozzá bármikor, ha szükséges. Nagyon köszönöm! Végül Professzor Úrnak kívánok jó egészséget, kiegyensúlyozott életet, családon belüli megértést és támogatást a további sikereihez! Tisztelettel: Bónus Istvánné Hódmezővásárhely

#11 ancsa1984 2010. 10. 30. - 15:50:43

Engem augusztus végén,porkorongsérvvel műtött Prof. Dr.Barzó Pál,akinek egy életen át hálás leszek,elsősorban azért,mert iszonyú szenvedéstől szabadított meg,másrészt pedig azért,mert mindvégig nagyon emberségesen bánt velem,abban a kiszolgáltatott helyzetben is! Azóta napról napra jobban vagyok,bár még tart a lábadozás időszaka! Annyi rossz tapasztalat után,azt kívánom bárcsak minden orvos ilyen kedves,és emberséges lenne! Minden nap hálával gondolok vissza!KÖSZÖNÖM!

#12 ancsii0201 2010. 10. 01. - 18:25:01

bocs h 2x írtam

#13 ancsii0201 2010. 10. 01. - 18:24:08

Engem 1 évvel ezelőtt műtöttek SZTE Idegsebészeti Klinikán.D.r Mencser Zoltán volt a választott orvosom,akinek a munkáját , csak dicsérni tudom.A műtét jól sikerült, de emberségből is jelesre vizsgázott. Kedvesen, türelmesen válaszolt a kérdéseimre , nem csak egy újabb megoldásra váró problémát látott bennem, hanem a beteg embert is. A tudás mellett. az empátia is fontos. Remélem sok ember életminőségén tud majd segíteni. További jó munkát, kitartást, és sok sikert kívánok! Az ápolószemélyzetről, már nem tudnék ilyen pozitívan nyilatkozni, de lehet, hogy rossz passzban voltak. Egy beteg ember sokkal sérülékenyebb, mint egészséges társai. Azért kiemelnék 2 dolgot. Elég nagy műtétem volt, Utána mozogni sem tudtam a fájdalomtól, hiszen előtte elég sok fájdalomcsillapítót szedtem. Így amit kaptam nem volt hatásos. Hajnalban jött a nővér fürdetni. Azon gondolkodtam, hogyan fogok oldalra fordulni. Kicsit sikerült, de kis nyögés kíséretében. A nővér csak annyit mondott, hogy nem jajgatni kell, hanem fordulni! Szívesen átadtam volna a helyem. Következő éjszaka be akartam venni a gyógyszert, de valahogy lelökhettem az asztalról, mert nem találtam. Mivel úgy éreztem mindenem görcsöl, hiúságomból lefaragva, hívtam a nővérkét, aki kis idő múlva dérrel-dúrral megjelent. Elmondtam mi a problémám. Az asztalon ő sem találta, ezért a földön kezdte keresni. Sikerült megtalálnia! Ide is adta , hogy vegyem be.Na ne! Talán mentségükre szolgál, hogy kevesen vannak, túlterheltek, nagy a nyomás rajtuk és megfizetve sincsenek! Ettől függetlenül további jó munkát kívánok az osztályon dogozóknak.

#14 ancsii0201 2010. 10. 01. - 18:14:07

Engem 1 évvel ezelőtt műtöttek SZTE Idegsebészeti Klinikán.D.r Mencser Zoltán volt a választott orvosom,akinek a munkáját , csak dicsérni tudom.A műtét jól sikerült, de emberségből is jelesre vizsgázott. Kedvesen, türelmesen válaszolt a kérdéseimre , nem csak egy újabb megoldásra váró problémát látott bennem, hanem a beteg embert is. A tudás mellett. az empátia is fontos. Remélem sok ember életminőségén tud majd segíteni. További jó munkát, kitartást, és sok sikert kívánok! Az ápolószemélyzetről, már nem tudnék ilyen pozitívan nyilatkozni, de lehet, hogy rossz passzban voltak. Egy beteg ember sokkal sérülékenyebb, mint egészséges társai. Azért kiemelnék 2 dolgot. Elég nagy műtétem volt, Utána mozogni sem tudtam a fájdalomtól, hiszen előtte elég sok fájdalomcsillapítót szedtem. Így amit kaptam nem volt hatásos. Hajnalban jött a nővér fürdetni. Azon gondolkodtam, hogyan fogok oldalra fordulni. Kicsit sikerült, de kis nyögés kíséretében. A nővér csak annyit mondott, hogy nem jajgatni kell, hanem fordulni! Szívesen átadtam volna a helyem. Következő éjszaka be akartam venni a gyógyszert, de valahogy lelökhettem az asztalról, mert nem találtam. Mivel úgy éreztem mindenem görcsöl, hiúságomból lefaragva, hívtam a nővérkét, aki kis idő múlva dérrel-dúrral megjelent. Elmondtam mi a problémám. Az asztalon ő sem találta, ezért a földön kezdte keresni. Sikerült megtalálnia! Ide is adta , hogy vegyem be.Na ne! Talán mentségükre szolgál, hogy kevesen vannak, túlterheltek, nagy a nyomás rajtuk és megfizetve sincsenek! Ettől függetlenül további jó munkát kívánok az osztályon dogozóknak.

#15 danett85 2010. 09. 15. - 21:56:13

Tudom fárasztó, de fantasztikus érzés lehet emberéleteket megmenteni. Már pedig a kórházi osztályokon ez naponta megtörténik. Ide Tartozom Én is. 2010-es év számomra rosszul kezdődött. Nagyfokú feledékenység tört rám, mindennapi dolgokat, amit 72 évig tudtam elfelejtettem. Beszédem, mozgásom lelassult -főként a bal felem. Ha szabad megemlítenem Kecskemétről Dr. Csornai Márta Főorvos asszonyt, akit január 21.-én kerestünk fel. Neurológiai szaktudásának köszönhetően első találkozásunk alkalmával felismerte az utat gyógyulásom felé. Ezek után jutottam el a Szegedi Idegsebészeti Klinikára február 08.-án Dr. Barzó Pál professzor Úrhoz. Nagy tudásának köszönhetően február 11.-én sikeresen eltávolította a 7,5 x 5 cm átmérőjű agydaganatomat. Felébredésem után úgy éreztem, egy rémálom elszállt és 2 nap után minden visszatért a régi valóságnak megfelelően. Már február 17.-én otthonomba távozhattam további gyógyulásra. Ez mind-mind a Professzor Úr kiemelkedő munkájának eredménye, amit megfelelő időben el tudott végezni a vele együtt asszisztáló orvostársaival. Hálásan köszönöm mindenkinek, akik részt vettek és segítettek gyógyulásomban. Két hónap múltán már teljesnek bizonyult a felépülésem, melyet aztán az augusztusi negativ MRI eredményem is megerősített. A tumor nem fejlődik újra. Végül Professzor Úrnak kívánok jó egészséget, kiegyensúlyozott életet, családon belüli megértést, és támogatást a további sikereihez. Tisztelettel: Cs. Ferencné

#16 Lilieva 2009. 06. 27. - 15:03:52

Szép napot! Engem júniusban műtöttek, és még lábadozom. Remélem szövődményem nem lesz, mert éjszakánként azért még mindig zsibbad a lábam. Néha vannak még szentjános bogarak, de hamar elreptetem őket. Elek Péter dr úr műtött, és a hozzáállásával, humánuságával teljesen megvagyok, megvoltam elégedve! Köszönettel tartozom Neki! :) A nővérek kedvesek voltak és segítőkészek, bár ugyanezt sajnos a régebbi szárnyról nem mondhatom! :s A koedukált fürdőszoba pedig engem lenyűgözött! :) Kitartást kívánok mindenkinek, és főleg annak aki porckorongsérv műtét előtt áll, csak jobb lesz, nekem elhihetik.

#17 Horvat96 2009. 04. 05. - 17:29:30

2009 Februar 11 hatgerinc mutetem volt a Szegedi Idegsebeszeti Klinikan amejet Prof. Dr. Barzo Pal sikeresen hajtot vegre. :) :) :) A jo Isten adjon sok egeseget es tovabra is sikeres munkat kivanok :d Tapaszto Ferenc.

#18 temunovity 2009. 01. 17. - 11:07:56

Dr.Barzó Pál tudása hatalmas,csak nem írtam le mégis miért kellett megműtenie 2 és fél évvel ezelőtt. :( Már 1996-ban állandó fájdalmat éreztem a jobb farforgóm körül,míg pár év után a lában és a derekamat,mintha összekötő rugó mozgatta volna és néha úgy éreztem egy pillanat alatt,hogy kificamodott mindkettő egyszerre és tovább lépnem katasztrófa.Persze akkor voltak a gyerekeim 1 és 2 évesek az én nyafogásomra senkinek nem volt szüksége és pár szem fájdalomcsillapító néha ért is valamit.Állattenyésztéssel is foglalkozunk sokszor meg kellett emelni a zsákot is,és az asztmás lányommal sajnos 6 éven keresztül éjjel ülve aludtam mert féltem ,hogy megfullad,bizonyos hogy sokat rontott ez is a helyzeten.2006 januárjában már elviselhetettlenné vált a fájdalom,begörcsölt a lábam zsibbadtak a lábam ujjai.Orvoshoz fordultam és Zentán egy vizsga után dr.Bálint Zoltán általános orvos a műtétet rebesgette.Az MRI után annyira kért,hogy ne sokat gondolkozzam,menjek,mert gerincsérvem van és azért fáj annyira mert nyomja az idegszálat.Néztem,mint a moziban,akkor még.Utánna kerültem dr.Barzó Pál rendelőjébe miután a párom nem tudta tovább elviselni a szenvedésem.Hálát adok a Jó Istennek,hogy ilyen jó kezek közé kerültem.Legnagyobb mértékben megvoltam elégedve minden ott dolgozóval.Műtét után éjjel rosszul lettem,akkor is gyorsan a segítségemre siettek.Azért szeretném,hogy mindenki tudja 2 évnek elkellett telnie,hogy a régi legyek.Addig hol itt hol ott fájt,de ma már lehozathatnák velem a csillagot. :) Azóta számomra a legdrágább kincs az egészség.

#19 temunovity 2009. 01. 10. - 23:57:48

A legdrágább kincset találtam meg Barzó Pál doktor urat 2006.junius végén Vajdaságból. :) ,most meg boldog vagyok,hogy megtaláltam ezt az oldalt és sok hozzám hasonló betegségben szenvedőnek talán valamely mértékben tudok segíteni. Akkor még csak 34 éves voltam,2 gyermek édesanyja. NEM HISZEM HOGY EZEN A NAPON MÉG KÖZTETEK LENNÉK,HA NEKEM DR.BARZÓ PÁL NEM SEGÍT A MŰTÉTTEL,2 és fél évvel ezelőtt. Kezdtem feladni az életet mert nem láttam értelmét,az állandó fájdalom és a mellé társuló ideg kezdte felemészteni az élni akarásomat. Míg élek soha nem feledem el,hogy dr.Barzó Pál emberként kezelt és a kedvessége az egyenes beszéde a velem való törődése műtét után is segített a gyógyulásba. Azóta jobban érzem magam,sokszor elfeledem,hogy egykor nem volt kedvem élni és mennyi fájdalmam volt.. Számomra ő a Jó Isten,nem lehet szavakkal leírni,amit tett értem. Csak azt kívánom sokáig éljen egészségben,és minnél több beteg azt érezzhesse iránta amit én,akkor azt jelenti meggyógyultak. A TUDÁSA HATALMAS!!!!

#20 temunovity 2009. 01. 10. - 23:52:12

A legdrágább kincset találtam meg Barzó Pál doktor urat 2006.junius végén Vajdaságból. :) ,most meg boldog vagyok,hogy megtaláltam ezt az oldalt és sok hozzám hasonló betegségben szenvedőnek talán valamely mértékben tudok segíteni. Akkor még csak 34 éves voltam,2 gyermek édesanyja. NEM HISZEM HOGY EZEN A NAPON MÉG KÖZTETEK LENNÉK,HA NEKEM DR.BARZÓ PÁL NEM SEGÍT A MŰTÉTTEL,2 és fél évvel ezelőtt. Kezdtem feladni az életet mert nem láttam értelmét,az állandó fájdalom és a mellé társuló ideg kezdte felemészteni az élni akarásomat. Míg élek soha nem feledem el,hogy dr.Barzó Pál emberként kezelt és a kedvessége az egyenes beszéde a velem való törődése műtét után is segített a gyógyulásba. Azóta jobban érzem magam,sokszor elfeledem,hogy egykor nem volt kedvem élni és mennyi fájdalmam volt.. Számomra ő a Jó Isten,nem lehet szavakkal leírni,amit tett értem. Csak azt kívánom sokáig éljen egészségben,és minnél több beteg azt érezzhesse iránta amit én,akkor azt jelenti meggyógyultak. A TUDÁSA HATALMAS!!!!


  • 2 Oldal +
  • 1
  • 2
  • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.

Szponzorált hirdetések

Topik megosztása: