Házipatika fórum: SZTE ÁOK Sebészeti Klinika (Szeged) - Házipatika fórum

Ugrás a tartalomhoz

hirdetés

Szponzorált hirdetések

  • 2 Oldal +
  • 1
  • 2

SZTE ÁOK Sebészeti Klinika (Szeged)

#1 enigmama 2014. 02. 18. - 10:05:31

paultim374! I did not get answers!!!!!!

#2 enigmama 2014. 01. 30. - 16:51:08

Üzenet megtekintéseIdézve: paultim374 - Dátum: 2013. július 01. - 06:34:32

Szerettem relevant facts, would draw attention to the fact that this clinic are good professionals, but my dad still only gratitude Joseph weird fall and with it the whole családunk.Sajnos we can not even positive about the sisters, neither of those doctors who provided him ...


------------------------------
uSMAN mALIK

What was the problem with the nurses and doctors? They were very nice and helpful! As for the generous praise them for their work! I was operated on twice dr.Furák Teacher Lord, but just think of them with love and respect! My compliments to all employees of the department! I don't understand your comments!
Bán Tamásné Zsuzsa

#3 enigmama 2014. 01. 30. - 16:48:52

What was the problem with the nurses and doctors? They were very nice and helpful! As for the generous praise them for their work! I was operated on twice dr.Furák Teacher Lord, but just think of them with love and respect! My compliments to all employees of the department! I don't understand your comments!
Bán Tamásné Zsuzsa

#4 paultim374 2013. 07. 01. - 06:34:32

Szerettem relevant facts, would draw attention to the fact that this clinic are good professionals, but my dad still only gratitude Joseph weird fall and with it the whole családunk.Sajnos we can not even positive about the sisters, neither of those doctors who provided him ...


------------------------------
uSMAN mALIK

#5 paultim374 2013. 07. 01. - 06:34:08

Szerettem relevant facts, would draw attention to the fact that this clinic are good professionals, but my dad still only gratitude Joseph weird fall and with it the whole családunk.Sajnos we can not even positive about the sisters, neither of those doctors who provided him ...

#6 enigmama 2013. 06. 12. - 11:57:17

Tisztelt Tóth Károly!

NO COMMENT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

#7 clexane 2012. 12. 27. - 18:30:03

Szeretném megköszönni Simonka Zsolt doktor úrnak a kedvességét,empátiáját és nem utolsó sorban azt,hogy megműtött.Már az első perctől fogva kedves,bartáságos volt mindenről tájékoztatott,elmagyarázott mindent mi is fog velem történni a műtőben.A legjobb kezekben voltam és vagyok azóta is!Fantasztikus orvos.Köszönöm még az osztályon dolgozó(remélem nem baj hogy kiírom a nevét)Szabóné Nagylaki Zsuzsának aki kedvességével,türelmével lelkileg sikerült átvészelnem ezt a nehéz időszakot.A többi osztályon dolgozó nővérnek is hálával tartozok tényleg mindent megtesznek a betegekért.Kívánok nekik minden jót és köszönöm! Marika
sing

#8 seneca 2012. 12. 22. - 22:08:04

Tisztelt Enigmama!

Azt gondolom a hozzászólását olvasva, ez Önt minősíti nem engem!Engedtessék meg a véleményemet leírni még ha az negatív is!Ez az én véleményem!Örülök,hogy legalább Ön meg van elégedve a doktornővel!További szép napot!Tóth Károly Szeged
sing

#9 enigmama 2012. 12. 10. - 14:13:17

Tisztelt Seneca!

Nem értem, hogy Csernay Edináról miért ilyen véleményt alkotott! Nagyon nem értem! Úgy gondolom műtét közben Ön aludt, és ha már írt erre az oldalra, feltételezem, hogy Csernay Edina adjunktusnő ki is hozta a műtőből. Azt nem írja le, hogy mi volt a baj vele. Nagyon nem szeretem, amikor egy valaki álnév mögé bújva kritizál, lelkiismeretes orvosokat! Ez nem FAIR!!!! Nagyon nem!!! Miért nem írta le konkrétan, hogy mi "rosszat" követett el az adjunktusnő? Én inkább Önt bírálnám!! Ha nem meri a saját nevét felvállalni mások "bemocskolására" , akkor Ön senki!!!!! Az én véleményem Csernay Edináról kiváló és EMBERI!!!
Egyik szavában dícséri az orvosokat, a másikban szidja őket, mert megmondják a tarifát. Ez megint csak nem igaz!!! Én kettő alkalommal feküdtem a mellkassebészeten, de kizárólag jó véleményt tudok mondani. Senki semmit nem mondott, senki nem várta a paraszolvenciát!! Kiváló orvosokat ismertem meg. Aranyba kellene foglalni pl. Dr. Furák József Tanár Urat!
Nem tudom mire gondol, hogy hová fog menni panaszkodni, de ezen egyszerűen megáll az eszem!! Senki nem fog hinni Magának!
A nővérekről egyezik a véleményünk! Mindent megtettek, legjobb tudásuk szerint cselekedtek, bájos, kedves mosolyukkal fél gyógyulást jelentettek nekem! Kiváló emberek!

Üdvözlettel: Bán Tamásné

#10 seneca 2012. 12. 04. - 23:11:03

Sajnos én nem tudok csatlakozni az előttem szólóhoz!Dr. Csernay Edina aneszteziológus adjunktusnőre nem szívesen gondolok vissza!Aki ott töltött hosszabb időt az pontosan tudja ki milyen orvos, illetve mi a híre!Nekem személy szerint negatív tapasztalatom volt vele kapcsolatban.Megismertem viszont több olyan orvost az intézményben akik tényleg lelkiismeretesek és nem várják/kérik a paraszolvenciát.Nagyon sokan nem tudnak adni még 5000 ft-ot sem!Megismertem több olyan idős beteget/betegtársat akik bizony arról panaszkodtak hogy van aki konkrét tarifát mond....attól mert nem mondjuk ki még ez az igazság!Az biztos ha én vagy valamelyik hozzátartozóm oda kerül és hasonló szituációba kerülünk....megtaláljuk a megfelelő fórumot,hogy más azt a megaláztatást ne élje át!
A nővéreknek köszönet!Kedvesek,türelmesek voltak és nem utolsó sorban köszönöm az ellátást amit kaptam tőlük. :rolleyes:
sing

#11 enigmama 2012. 11. 21. - 16:52:31

Meg kell említenem Dr. Csernay Edina aneszteziológus adjunktusnőt. Attól függetlenül, hogy nem Ő altatott, amikor az ideje engedte meglátogatott bájos mosolyával, nagy örömömre.

#12 enigmama 2012. 11. 21. - 16:45:30

2012. októberben újra a sebészetre kerültem, bal oldali tüdő, rossz indulatú daganattal. Dr. Furák József Tanár Úr végezte az operációt, akinek egész életemben nem tudok eléggé hálás lenni. Tudása, embersége egyedülálló. Talán a legjobb kifejezés rá, ő egy ARANYEMBER! Minden nap, még az ünnepek alatt is bejött megnézni a betegeket. Mindenkihez volt egy-egy kedves szava. Róla superlatívuszokban lehet beszélni.
Tiszta szívből mondok köszönetet a műtétem során asszisztáló Orvosoknak.

Hálás köszönetemet fejezem ki az osztály Nővéreinek. Drága, mosolygós arcukkal megnyugtattak, mérhetetlen empátiával fordultak felénk. Végezték a munkájukat a legjobb tudásuk szerint, reggel, este, éjszaka. Ez nem is munka. Ez hivatás! Nem írok neveket, mert nem tudom mindenkiét, de a köszönetem kivétel nélkül, az ott dolgozó minden Nővérre vonatkozik. Aranyosak, kedvesek voltak. Csodálom őket, hogy - amennyire nincsenek megbecsülve - ilyen hivatástudattal rendelkeznek. Ennyire empatikusak a betegekkel. Türelmes, odaadó figyelmükkel fél gyógyulást jelentettek a betegeknek. Minden ott dolgozó, szakmai és emberi helytállásból KIVÁLÓRA vizsgázott! Amíg bent feküdtem az osztályon, természetes módon számos beteggel beszélgettem, többek közt erről a témáról, és bizton állíthatom, hogy ezzel a véleménnyel nem csak a saját, hanem betegtársaim nevében is köszönetet mondhatok.

További jó egészséget kívánok az osztály minden Dolgozójának! <3
Hálás köszönettel: Bán Tamásné

#13 enigmama 2011. 06. 01. - 17:48:54

Nem igaz, hogy anyagiasság légköre hatja át az osztályt!!! Senki nem vár hálapénzt!!!! Önnek még sok szép évet kívánok!

#14 enigmama 2011. 06. 01. - 17:42:35

Ez év márciusban kerültem a mellkassebészetre rosszindulatú tüdődaganattal. ( a jobb felső lebenyt kellett operálni). Dr. Furák József Tanár Úr végezte el az operációt. Köszönet a lelkiismeretes munkájáért. Köszönetet mondok még Dr. Csernay Edina adjuntusnőnek, altatóorvosnak, aki betartotta ígéretét. " Kihozott a műtőből", és minden nap eljött az ágyamhoz a bájos mosolyával. Kedves szavai fél gyógyulást jelentettek. Emberfeletti munkát végeznek nap, mint nap. Sok ember élete a kezükben van. Nagyon jó kezekben. EMBEREK NAGY BETŰVEL! Köszönetet mondok a nővéreknek, akik nagyon lelkiismeretesek. Minden tudásukat, gyakorlatukat maximálisan kamatoztatják. A 10 nap alatt, amíg ott feküdtem csak jót tapasztaltam. Mindent megtettek értem, hogy fájdalmamat enyhítsék, és gyógyulásomat elősegítsék. Kedves szavaik nagy mértékben hozzájárultak gyógyulásomhoz. Róluk is azt tudom írni, hogy emberfeletti munkát végeznek nap, mint nap a betegek gyógyulása érdekében. Természetesen mindezt, minden ellenszolgáltatás nélkül. Ilyen EMBEREK kellenének, akik ennyire áldozatkészek, nem munkának, hanem hivatásnak tekintik a betegek ellátását. Emberségből ötösre vizsgáztak. Külön köszönetet mondok TÖRÖK BÉLÁNÉ NAGY ADRIENN-nek, aki nagyban hozzájárult a műtétet követő legnehezebb napok elviselésében. Nagyon sokat törődött velem , és minden beteggel, kedves szavaival, mosolyával "lelket" öntött belém. Mint nővér, és mint EMBER, ötöst kap tőlem. :) Csillagos ötöst!!! Kitartást, sok erőt, jó egészséget kívánok az osztály minden dolgozójának! Maradjanak továbbra is EMBEREK! NAGY BETŰS EMBEREK! Bán Tamásné

#15 pipi78 2011. 04. 06. - 14:15:26

2011.03.17-én tüdődaganattal (jobb felső lebenyben rosszindulatú,jobb alsó lebenyben jó indulatú) kerültem Szegedre a sebészeti klinika mellkassebészeti osztályára.03.18-án Dr.Furák József Tanár Úr megoperált.FANTASZTIKUS EMBER! Az osztályon dolgozó orvosok,ápolónők és ápolók minősíthetetlen körülmények között dolgoznak!(lepusztult épület,iszonyatos fürdő és WC,szégyen,gyalázat!) E mellett olyan fantasztikus műtéteket végeznek,ami csoda számba megy! De ennek ellenére tudnak mosolyogni és kedvesen szólnak az igen kiszolgáltatott betegekhez. Szeretnék köszönetet mondani első sorban Dr.Furák József Tanár Úrnak,Adrienn,Heni,Ibolya,Tücsi,Máty ás és Tibor nővéreknek az áldozatos munkájukért,hogy elviseltek ezalatt a 14 nap alatt!! Még egyszer köszönöm! Kívánok munkájukhoz sok-sok kitartást,erőt,egészséget! Dafkóné Erika

#16 baloghildiko 2010. 11. 02. - 08:25:09

Tüdő operáció miatt feküdtem a mellkasosztályon, és ami csak elképzelhető mindent megtettek értem. Mind az ápolók, mind az orvosok munkája a legmegfelelőbb volt. Én már több kórházban feküdtem sajnos, de ilyen emberséges bánásmódban sehol nem volt részem. Az sajnos igaz, hogy a klinika igen lepusztult arcát mutatja az ideérkezőnek, de ami emberileg pótolható, azt a személyzet pótolja. Mindenki nagyon kedves, készséges, a felmerülő kérdésekre, aggályokra minden alkalommal kielégítő választ kaptam. Én nem tapasztaltam a pénzéhséget egyáltalán, amivel "ijesztgettek". Szeretnék külön köszönetet mondani Dr Csernay Edinának és Dr Furák Józsefnek, akik mindent megtettek a felgyógyulásomért! A doktornő minden nap az ágyamhoz jött, pedig nagyon sok a dolga és kevés a szabadideje, kedves szavaival mindig megnyugtatott, és mint tudjuk ilyen helyzetben az emberi szó nagyon sokat jelent egy betegnek. KÖSZÖNÖM Baloghné Ildikó

#17 postas73 2009. 04. 06. - 10:17:58

Sajnálattal tapasztaltam,hogy hozzászólásomat törölték.Én a saját tapasztalatomat , a megélt fájdalmunkat írtam meg.Sajnos amit írtam a valóságnak megfelelő tények voltak.Szerettem volna felhívni arra a figyelmet,hogy ezen a klinikán vannak jó szakemberek ,de az én apukám hálával továbbra is csak Furák Józsefnek tartozik és vele együtt az egész családunk.Sajnos mi nem tudunk pozitívan nyilatkozni se a nővérekről,se azokról az orvosokról akik őt ellátták...kivéve Dr Furák Józsefet!NEKI KÖSZÖNJÜK! :)

#18 2007. 06. 22. - 09:45:00

Én frissen operált beteg vagyok,tegnapelőtt műtöttek! Ez volt életem első operációja, és remélem az utolsó is. Az orvosokról és a nővérkékről, betegszállítokról, takarítokról egyaránt az a véleményem, hogy rendkivül jó szakemberek és EMBEREK! Ők is úgy bánnak a betegekkel mint emberekkel! Én kellemesen csalódtam az egészségügyben miattuk! De azért én kimelném Szentpáli Károly Doktor Urat (ő műtött) és Dr Lázár Györgyöt (aki, annak ellenére, hogy nem az ő betege voltam, mégis bátoritott)! Egyszóval, ha lehetne szavazni én a Szegedi Sebészeti Klinika mellett voksolnék!

#19 2006. 11. 27. - 13:58:46

Ez év májusában diagnosztizáltak nálam mellrákot, melyet másfél héten belül megoperáltak. Miután mindenki ismeri a rák szó jelentőségét, engem is meglehetősen padlóra küldött a hír. Az orvosok, ápolók együttérzése (ami nem volt azonos a sajnálattal), segítőkészsége mentett át azon a mélyponton, ami egy ilyen diagnózis (az elmúlás lehetősége) kimondása után kialakuló mély lelki válságból felemelt. Lehet, hogy a százéves épületbe lépve felmerül a kétség, nem biztos, hogy a legjobb helyre jöttem, de az a hozzáállás, szakértelem, empátia, ami körülvett e régi falakon belül, meggyőződött arról, hogy egy klinikát nem minősíthet a látszat, a külsőség. Az orvostól minden betegségemmel, műtéttel kapcsolatos tájékoztatást megkaptam, türelmesen válaszolt a legbugyutábbnak tűnő kérdéseimre is, őszintén elmondta gyógyulási esélyeimet, kilátásaimat és mindezért nem várt tőlem fizetséget. Egyáltalán nem tapasztaltam az anyagiasság légkörét sem az orvosoknál, sem az ápolónőknél.

#20 2005. 11. 30. - 15:29:37

Sajnos azon kívül, hogy a közvetlen életveszélyt elhárították esetemben, semmi jót nem mondhatok. Az anyagiasság légköre hatja át a klinikát (előre kikötött, vagy utólag "elvárt" műtéti árak!), a betegágy mellett is elvárja a nővérek nagyobb része a hálapénzt, sokszor ennek hiányában ágytálazás, fájdalomcsillapítás, infúzió átkötése késedelmet szenved. A tavaly őszi egészségügyi sztrájk idején súlyos betegként orromban csővel, karomban infúzióval egész műszakon át ellátatlan maradtam. A jóérzésű nővérektől és osztályos orvostól elnézést kérek a bírálat miatt. Az operáló sebész gyógyíthatatlan, inoperábilis daganatos betegnek nyilvánított, majd szövetmintavétel nélkül visszavarrt. Havonta visszarendelt "kontrollra", de többszöri kérésem ellenére sem javasolta utókezelésemet. Öt hónap után saját kezembe véve sorsomat, beutaló nélkül fordultam az Onkológiára, aminek eredményeként 14 hónappal éltem túl eddig a sebész által nekem "megjósolt" maximum néhány hónapot. sevice


  • 2 Oldal +
  • 1
  • 2
  • A téma zárva.

Szponzorált hirdetések

Topik megosztása: