Kedves Sorstársak!
Gondoltam csatlakozom a körhöz és megosztok veletek egy pár személyes tapasztalatot, amelyet az elmúl 2 évben halmoztam fel. Az én problémám is foltos hajhullás, amely az én esetemben úgy mutatkozik meg, hogy kihullik szabályos foltokban, majd 3 hónap után elkezd magától visszanőni. Először pihék, majd megerősödött fehér hajszállak, majd bebarnulnak és a folt eltűnik. Majd újra kihullik egy másik helyen és újra kinő. Az elmúlt két évben a foltok körbejárták az egész fejemet. Így minden hónapban másképp néztem és nézzek ki. Lehetnék mondjuk betörő, mert a változó külsővel soha sem találnának meg. Viccet félre téve góckutatás címszóval végigjártam mindent: orr - fül gégészet, fogászat (mínusz 3 fog), urológia, tüdőgondozó, bőrgyógyászat, allergia teszt, nemi beteg gondozó, gasztroenterológia, immunológia, neurológia, természetgyógyászok 4 fő, sámán 1 fő, egyéb kutató intézetek és mindenhol negatív eredmények, persze kivéve a természet gyógyászoknál és a magán intézeteknél.
Tapasztalatok:
Gasztro (Belgyógyászat) reflux tünetek 2 évig szedtem Refluxont, majd Lanzoptolt. Nélküle szét szedett a gyomorsav. Két gyomortükrözés és szövetminta után negatív eredmények candidának semmi jele, reflux továbbra is fent állt.
Megoldás: természetgyógyász szerint candida, 3 hónapos diéta, nekem sima ügy mivel nem szeretem az édességet. Bejött!!! Reflux megszűnt a gyógyszert nem szedem, de foltok maradtak.
Immunológia: negatív eredmények de, azért szteroidot szedettek velem, ami nem öl meg az erősebbé tesz alapon. Nem jött be. Hozzátenném egy másik hasonló problémával küzdő barátomnak ez segített, de csak egy pár hónapig.
Termográfia (magán rendelés): az ég világon mindent kijelzett: fog, arc, torok, comb, bal térd, ja és hogy nem voltam WC-én reggel (mondjuk ez az egy igaz is volt ). A foghúzás után és egyéb csodaszerek kipróbálása után 3 hónappal megismételtem a hőtérképet az eredmény szinte teljesen ugyanaz volt. A termográfia is csak a szemfényvesztés a csalódott emberek számára.
"Hajdoktor": kamerás fejbőr feltérképezés, ami természetesen a legrosszabb eredményt hozta. Mindenféle spéci szerek és világmegváltást ígérve 60.000 Ft-tal lettem rövidebb. A maradék hajam fényesebb lett ugyan, de hajhullás folytatódott.
Biorezonancia: 3 különböző helyen, érdekes a candidát mindegyik kimutatta, de mindenkitől mást kaptam. Ezüst és Arany kolloid, Vitaminok, eredmény negatív. Egy másiknál grapefruitmag csepp, ginseng, lactoinvest, és no cigi, némi javulás mutatkozott, de nem sok. Harmadik: ő csak egyszerűen levett 28.000 Ft-tal, és megmondta, hogy 4 hónapos magzatként, 8 évesen, 13 évesen lelki trauma ért. Szuper, akkor rá egy kis biorezonancia!
Akupunktúra: Fülbe tartós (3 hét), eseti kezelések, a lelki állapoton segít a pénztárcán nem.
Stressz: a munkám az stresszes, fél éve bevettem a leszarom tablettát és nem idegeskedek mások hülyeségén, de ez sem jött be.
Végső konklúzió: Sok olyan orvosi egyetemet nem végzett személy ad javaslatokat, akik olykor az anatómiát sem ismerik, vagy olyanok akik végeztek egyetemet, de rájöttek, hogy a természet gyógyászatban nagyobb pénz van és mindegyik a megváltást ígéri. Mindegy ők legalább lelkesek. A lényeg, hogy ne dőljetek be minden csodaszernek titulált vacaknak, mert sokan kihasználják a beteg emberek fásultságát és lelkiállapotát. Nekem kb. 2 jó minőségű LCD TV árába került az egész és nem vagyok előbbre. De próbálkozni kell!!! Én sem adtam fel, és nem is fogom. Csak megtanultam (talán) kiszűrni a kuruzslókat, és remélem Nektek is sikerült egy két tippet adnom. Amúgy most újra kezdtem az SZTK-át. Ha megtaláltam a megoldásomat, mindenképpen megírom Nektek. "Ember küzdj, és bízva bízzál"
Üdv: egy sorstárs